söndag 13 oktober 2013

Hemma i Danmark igen...

Efter en hel månad i Turunc, i Turkiet är jag nu hemma i kalla Danmark igen.
Det har varit en intensiv sista vecka med konceptet " Eat right-Move right - Think right " Men otroligt kul att se hur deltagarna inspireras under veckan.
Min uppgift i allt detta är främst att arrangera och planera det hela och jag står för juicer, smoothies, hälsosamma snacks och ser till att de får smaka på några Rawfood kex för att se att det går att göra annat än sallader inom Rawfood.
Mitt intressse för Rawfood väcktes för några år sedan, jag är väldigt intresserad av hur den levande födan kan förbättra vår hälsa och även hjälpa sjuka att tillfriskna.
2011 tog jag  "David Wolfe´s Ultimate raw nutrition certification". Denna utbildning gav mig massa information om örter och superfoods som innehåller allt vi behöver för att hålla oss friska.
Fantastiskt att mycket av det som vi behöver finns i det vilda omkring oss. Ogräset i vår trädgård är fyllda med nyttigheter. Det som växer vilt är absolut kraftfullast.
Nu är det också dags att börja ta hand om sig själv och göra allt det man lärt sig. Det blir tyvärr allt för ofta så att man faller tillbaka till de gamla dåliga vanorna, trots att man vet vad man borde göra...känner ni igen er?
Jag fick i alla fall med mig en hel hög granatäpplen från våra träd i Turkiet.
Dem ska jag juica under de närmsta veckorna. Jummie!!!
Det blir en fin start. Nu är det också dags att att börja röra sig och använda kunskaperna i Rawfood och testa nya recept.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar