torsdag 31 oktober 2013

Långt uppehåll….


Oj, det blev ett långt hopp i tiden…har haft fullt upp med att försöka komma på plats. Är tillbaka i Danmark sedan i söndags…och ops har en hel vecka nästan gått med samma sysslor som tidigare…rensa ogräs och bygga garderober, packa upp lådor och försöka komma på plats.

Nu sitter jag vid mitt megastora bord i mitt egna kontor…
Det är jättefint!
Det känns lyxigt och stimulerar förhoppningsvis till massa kreativa idéer och handlingar :)

Samtidigt kan man inte låta bli att stressa över att inte ha en plan för framtiden. Jag har idéer, men inget konkret. Det är också viktigt att inte binda sig till samma affärstider som tidigare... och att man känner sig passionerad över sitt jobb.
Ärligt talat har jag inte haft tid att tänka på vad jag ville göra de senaste 20 åren. Allt har bara spunnit på och man har gjort det som skulle göras.
Missuppfatta mig inte - Jag har trivts med mitt jobb som optiker.
Det har bara inte funnits någon balans mellan jobb och familj och egentid.
Jag är säker på att jag kommer att värna mycket om balansen i mitt nya äventyr. Förresten nu har jag ju oförskämt mycket egentid :-O
Tid att sätta mål och skapa mitt nya liv i Danmark, tid att ta bättre hand om mig själv….och min man.
Vi är på väg mot nya äventyr…resan har redan startat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar