torsdag 7 november 2013

Behöver mera muskler :)

Idag har jag varit i Århus på Ikea på förmiddagen. Vi glömde att få med oss en hurts sist vi var där.
Den hämtade jag idag. Inga problem trodde jag…en liten hurts. Jag orkade inte lyfta lådan själv…fick hjälp av en vänlig man på Ikea…som kunde se att detta kommer inte att gå bra… Sen skulle lådan in i bilen…det var mer problematiskt…..fick putta in den och hoppas att ingen såg. Det var på håret att jag lyckades. Höll på att köra kundvagnen in i nästa bil…men räddade den i sista sekund.
Otroligt att jag blivit så klen.
Dags att börja träna!!!
Jag är väldigt stolt över att vi får 2 färskpressade juicer om dagen, varav en grön…(med gröna blad).
Tror att det är en god investering i hälsan.
Köper också allt ekologiskt jag kan, det är värt de extra pengarna.
Här i Danmark finns mycket mer ekologiskt att köpa och det är faktiskt inte mycket dyrare. Ofta kan jag köpa tex. tomater till samma pris som de andra tomaterna.
Det är jag väldigt tacksam över.
Mycket matprat idag…men jag ska verkligen ta tag i detta med träning också.  Det ingår ju i mitt mål att ändra livsstil.
Man kan bara inte göra allt på en gång.

Det har tagit mycket längre tid att komma på plats än vad jag räknade med. Är van att göra massor varje dag och upplever att jag inte hinner något nu…Man undrar hur man hann med tidigare när man var egen företagare och hade barn att passa på…ja ja kanske bara att inse att man inte är lika pigg som när man var 20……

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar