tisdag 5 november 2013

Brödbaket blev av idag!


Idag har jag bakat paleobröd! Dvs bröd utan mjöl eller mjölkprodukter. Det ser fantastiskt ut, men det ska vila till i morgon, då ska jag berätta om det var gott. Det doftade ljuvligt i köket när det bakades i allafall…och jag kände mig nyttig och hälsosam…BRA känsla.
Innehållet är rivna morötter, linfrö,pumpafrö,solrosfrö, sesamfrö och ägg….Ska bli spännande att smaka till frukosten.


Vi fick de sista granatäpplena från Turkiet till juice i morse + blodgrape…så nu har vi slut på våra egna frukter igen…Snart är clementinerna färdiga i Turunc…Önskar verkligen att jag kunde åka dit och äta alla dem som är på vårt träd…DE är de bästa jag smakat…Någonsin..

Ikväll fick vi juice på grönkål och honungsmelon :) Smakade väldigt grönt, men det älskar jag :)
Känns fint att äntligen fått tid att fixa hälsosamma drinkar och ta hand om oss. Vi behöver alla vitaminer och mineraler vi kan komma över i denna mörka årstiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar