onsdag 27 november 2013

Gillar ni tv-serier?

Om ni gillar att se på tv-serier rekommenderar jag verkligen den danska serien Borgen. Vi är helt fast i den just nu…så idag måste jag ut och hitta 2:a säsongen :) Det handlar om maktspelet inom politiken i Danmark. Mycket bra!
I övrigt står det inte mycket på mitt schema…Det känns väldigt konstigt att ha så mycket tid, MEN jag är så otroligt tacksam att jag får denna tiden att hitta mig själv igen.
Det har varit otroligt tuffa år som egen företagare, absolut inget jag skulle velat hoppa över, förutom ett par saker som hände i slutet av tiden. Det var min dröm att bli optiker och öppna min egen butik. Drömmen startade när jag gick i åttan och praktiserade hos en fantastisk optiker i Mariestad. Nu ska jag bara finna mitt nya "kall" här i livet…det blir spännande…
Men under tiden kollar jag serier på kvällarna…När jag startat mitt nästa äventyr…kanske jag inte får tid ;)


Christiansborg…där "BORGEN" utspelar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar