lördag 30 november 2013

Ny bil…check!

Idag köpte vi den Peugeot 107 air, som vi gått och kolla in. Provkörde en idag och den gick faktiskt riktigt bra…Hade fördomar mot småbilar, men den var superkul att köra. Färgen vi valde är jättemärklig, men snygg. Den är någonstans mellan brun-aprikos metallic...Den levereras först i februari, helt perfekt för oss…Jippie! Alltid lika kul med förändring tycker jag!
Jag har också packat min väska för att åka till Sverige i morgon förmiddag…dubbla känslor där…Älskar att träffa mina barn och hatar att vara borta från min man…Meningen med resan är hyra ut vårt hus i Sverige och göra massa ärenden …som tex tandläkaren osv…
Mina odlingar har också utökats idag :) Jag vet inte om det funkar…men jag har sått vitlök…ikväll (för jag glömde tidigare på dagen) Mina grannar måste ha undrat vad jag gjorde grävandes i mitt land…efter mörkrets inbrott…Ha ha!!! Jag läste att det är ok att sätta nu, men vi får se. Tycker att odling är superspännande…fortsättning följer…men det blir först nästa år vi vet :) Helt otroligt att det går att plantera sista november… I morgon är det 1:a advent :)
Detta är bilen vi provkörde…

Vi har inte hunnit julstöka så mycket ännu i Randers…men vi har köpt en vinpropp :) 
Precis som om vi behöver det…blir aldrig något vin som ska proppas till ;-D
Men den är söt!

1 kommentar: