måndag 4 november 2013

Planterat vårlökar :)

Ny vecka -nya utmaningar…idag har jag varit mycket aktiv på förmiddagen…avverkat en resa till soptippen för att bli av med alla kartonger som är runt Ikeas produkter. Jag åkte dit vid 9.30 och fick en chock över att de först öppnar kl 10.00….Så jag fick snällt vänta till kl 10…frustrerande, men o andra sidan har de öppet till kl 18.00 vilket är jättebra. Man ska bara lära sig tiderna ;)
Efter det åkte jag hem o planterade 275 vårlökar i vårt land.
Det var krokus,tulpaner och påskliljor…Ska bli så mysigt när de kommer upp i vår.
Jag glädjer mig massor till det.
I övrigt blev jag fast vid datorn större delen av dagen med en massa strul. Hade glömt inläggnings uppgifter osv…det tog en väldig tid.
Har en förmåga att alltid göra samma jobb minst 2 ggr…är för snabb att tro att jag vet hur det ska vara…sen visar det sig att man ska fylla i andra formulär…typiskt.
Något bröd fick jag inte bakat…så jag sätter det som mål i morgon :)

Jag älskar tulpaner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar