fredag 8 november 2013

Sprang på Rudolf idag...

Happy Friday!!! Helg igen!…Veckorna går fort, det måste ju innebära att man har det bra. Jag känner att jag mår bra i allafall :) Har ett fantastiskt liv just nu… Önskar att alla fick denna chansen att stanna upp och känna efter vad man har lust att syssla med och kanske viktigast av allt…leva med en person som man älskar över alla gränser.
Jag har byggt hurtsen som hämtades igår och skypat med min underbara dotter i Sverige. Älskar skype! Man kan se personen och känna om allt är ok :) Känns faktiskt som om man träffats och det hjälper mig mycket nu när jag flyttat till Danmark.
Jag är van att ha mina barn runt omkring mig…så de fattas mig mycket nu!! Men man måste ju också låta dem leva sina liv…även om jag gärna vill vara med hela tiden…Ha ha :-D
Min Karsten och jag har haft barn runt omkring oss sedan vi träffades, så detta är första gången vi är på egen hand…Helt ny upplevelse! Fint men också tomt…
Idag sprang jag in i Rudolf när jag skulle handla fågelbord och växter…Hela butiken var full med julsaker…Börjar faktisk att se fram emot julen riktigt mycket!! Ska bli supermysigt att ha hela familjen här den 26:e-29:e.
Det är det bästa med vår familj..att när vi träffas är det magiskt <3
Vi köpte ett fågelbord, som ska monteras och provköras i morgon. Vi köpte också en fin vintergrön buske…som såg ut som en järnek…fast den hette nåt annat och hade nästan blå grenar…visar bild och återkommer med namn i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar