torsdag 14 november 2013

Vi går från födelsedag till tacos…och bröllop i Mexico.

Mannens födelsedag och jag har flaxat omkring för att göra dagen lite extra mysig…när jag kom hem efter första turen till mat affären, låg en paket avi i brevlådan…efter lunch fick jag åka och hämta det. Det var ett paket till min tidigare butik… och det var bara reklam… Måste komma ihåg och kontakta alla företag…så de inte skickar stora reklamkampanjer…till Danmark. Inte så smart.
Det har varit en fin dag med mysig lunch med min Karsten och ikväll extra mys med presenter och Taco middag.Vi älskar mexikansk mat!
När vi gifte oss för snart 3 år sedan var det inte svårt att välja land…Det blev Mexico!
Varför? På grund av ALLT!!! Maten, den vita sanden och de underbara människorna.
Vi gifte oss på stranden…endast de närmaste var med, precis som vi ville ha det <3
Hur kom vi in på detta?
Bara för vi ska ha tacos ikväll??? Ha ha, eller för att jag är så glad över det….
Det hjärtat är fyllt med svämmar munnen över med… :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar