onsdag 11 december 2013

Det sista flytt kaoset...

Nu är det snart klart med att packa upp kartonger och bygga skåp och hyllor…hoppas jag. Jag fick i alla fall bekräftat att det var rätt att inte fortsätta i min butik i Mariestad idag. Det har självklart funnits dagar då man ifrågasätter vad man har gjort…stängt en fungerande butik. Men den fungerade bara när jag jobbade där själv, och det gick inte längre...
En annan anledning till att jag beslutade att inte fortsätta var att staden håller på att utarmas…Tråkigt men sant. Idag hörde jag nyheten på facebook att Electrolux i Mariestad varslar 80 personer och att de flyttar sin utvecklings avdelning till Italien…. Detta känns som spiken i kistan. Tänker på alla familjer som i julklapp av sitt företag, fick ett varsel…Många har jobbat där hela sin yrkesverksamma tid…Gick ut på Expressen för att läsa mer, men jag fick faktiskt mer info på facebook av de som bor i Mariestad.

http://www.expressen.se/gt/electrolux-varslar-80-personer-i-mariestad/


Jag har haft Electrolux som kund i min butik, så jag har träffat massa av dem som jobbar där…Tänker på Er!

När nu allt är uppackat och huset pyntat till jul…är det dags att få tid att tänka på vad jag ska syssla med. Låter helt absurt att jag har fullt upp med allt praktiskt…men det är sant.
I morgon ska jag försöka få till lite julkänsla här…vi har inga julsaker framme ännu…det är dags!
Men nu är jag sugen på att komma igång med något riktigt…allt jag gör just nu är hushållsarbete….inte så viktigt. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar