torsdag 19 december 2013

ekologist kött

Händelserik dag...vi har packat kött för brinnande livet :) Vi hade beställt 30 kilo kött för några veckor sedan och idag fick vi det. Det är kalvkött och den har gått ute och bara ätit gräs. Inget konstigt pellets osv. Det kom, styckat och klart, skulle bara packas i lagom stora portioner…Perfekt.
Så nu klarar vi oss ett tag. Önskar att jag kunde få tag i kyckling på samma vis…som levt naturligt och inte fått antibiotika och en massa konstigt foder för att växa fort…Otroligt att det naturliga är svårt att få tag i. Det gör mig ledsen. Vart är vi på väg. Allt ska gå fort…det handlar inte om kvalitet någonstans längre...bara priset.
Såklart synd om djuret som skulle råka hamna på våran tallrik….

När jag ser dem såhär önskar jag verkligen att jag var vegetarian…
Jag äter heller inte mängder med rött kött, men vill gärna ha bra kvalitet, när jag gör det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar