fredag 20 december 2013

Förbannad…men vem bryr sig.

Nu är jag riktigt förbannad. Jag bor ju i Danmark för det mesta nu, men har fortfarande svensk bank. De tar mer än 3% av allt jag handlat i växlingsavgift, Bankerna idag är helt absurda. det är stöld att de tar så mkt avgifter. De tar för korten, som de tvingat igenom för att spara pengar åt banken….För att öka säkerheten för butiksinnehavarna…heter det…men nu kan de ju ta avgift av kunden och avgift på varje köp av affärsinnehavaren och är du utomlands tar de massa extra för växlingen. Sen måste affärsinnehavarna byta kortmaskiner hela tiden pga. ny teknik….det får de själva betala såklart.
För att inte tala om kontanter…det hanterar inte bankerna, det får Ica och tobaksbutikerna göra…eller bankernas maskiner….???
Jag fattar inte varför vi accepterar detta….folk klagar, men varför går vi inte samman och gör något…Vi svenskar är tama…inklusive jag själv…


Jag sitter bara på kammaren och morrar…ingen som bryr sig om det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar