tisdag 3 december 2013

Fullt upp...

Det är redan tisdag…tiden bara springer fram när man har bokat upp varje minut.I går var det... däck på bilen, tandläkaren, försäkringsbolaget….och lunch med sonen :) Det var underbart att träffa honom efter ca en månad…Vi åt Indiskt och snackade tills han behövde åka till jobbet.
Sen tog jag tag i allt som behövde forslas bort och plockas i ordning till visningen i morgon.
Huset såg fint ut, men det är alltid mer än man tror.
Dottern kom och hängde med mig :) Underbart! Hon sov över, så vi hade en mysig dag med lunch på den Indiska igen :) Mariestad har en jättebra Indisk restaurang. Vi var där så ofta förr…att man blev lite trött på den…men NU uppskattas den mycket :)
I eftermiddag har jag förberett mig för visning och finputsat huset…Hoppas att det kommer att lyckas.

Jag tycker att huset ser fint och representabelt ut….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar