måndag 16 december 2013

Juldekorationer, regnrusk och en tur till"Sverige"

Idag har jag gjort juldekorationer och lyssnat till julmusik, fått madrasser levererade och varit på Ikea i regnrusket. Detta var en sån dag där solen inte syntes till…Regnet öste ner och vinden blåste kraftigt…Hoppas inte att buskarna lagt sig igen ;)
jag åkte till Ikea på eftermiddagen för att få den sista garderobs dörren…Det är lite som att komma hem till Sverige :) När man går in på Ikea, oberoende var i världen…så känner man sig hemma :) Ganska ruskigt. Men alla produkter heter samma. Vi har faktiskt ritat vårt kök i Turkiet i Sverige och fått alla artikelnummer skickade till Izmir i Turkiet….och fått det levererat till vårt hus i Turunc…Mycket praktiskt. Hjälp! Börjar jag bli patriotisk??? Det säger man att folk blir när de flyttar utomlands.
Dagens andra bild blir min nr 2 juldekoration…Min man tycker att det borde vara mera julkulor…men jag vet inte var…Svårt.


Vad tycker du???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar