onsdag 4 december 2013

Tidig start…men en mycket mysig dag.

Klockan ringde kl 04.00 idag. Bilen skulle på service i Jönköping….Ny ruta som behövde lång tid att "härda". Puh! Men jag är så lyckligt lottad att jag har en fantastisk dotter som gärna ville hänga med mig :) Vi lämnade in bilen och hittade ett café och tog en morgonfika.
Vi gjorde en massa ärenden, men det går ju lätt när det är skoj och fniss hela tiden. Kollade in A6 och köpte en supergod smoothie på "naked juicebar". Fantastiskt koncept! http://www.nakedjuicebar.se
Hade en kanondag, förutom ett par möten med personer vi inte spiller energi på…
Nu träffar jag nog inte min dotter förrän till jul….längtar redan…Tack för att du är min dotter <3
En rolig detalj idag var att när bilen var på service, hade vi lånebil…EN SKODA!!! Jag trodde aldrig att jag skulle köra en sådan…Måste erkänna att det gick fantastiskt bra :O

Japp det var en "Yeti".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar