fredag 31 januari 2014

Allt eller inget ;)

Nu känner jag mig redo för dagen...efter frukost blev det 20 minuters crosstraining. Det är tredje dagen i följd och jag är superstolt. Jag önskar kanske att jag hade de spärrar som gör att man tar det lite lugnt...men tyvärr. Det är allt eller inget!!! Efter att jag återfått andningsförmågan och varit i duschen...så mår jag som en prinsessa. Jag har inte haft problem med andningen de första gångerna...så jag har ökat motståndet lite för fort tror jag...för idag var det kärvt :) Jag blir så envis att det inte spelar någon roll...jag ska bara köra de minuter som jag bestämt och helst så tungt jag orkar. Problemet är väl att jag tror att jag ska kunna lika mycket som tidigare.
Men som sagt, NU mår jag toppen!
Idag ska jag och min man luncha på stan efter hans jobb. Det blir extra mysigt <3

Jag har ju för det mesta groddar på gång eftersom de är så näringsrika. Under vinter halvåret är det svårt att få tag i bra gröna blad av alla sorter. Då är groddar fantastiska. det finns ju väldigt många varianter som man kan grodda. Favorit just nu är mungböna :) Supernyttig!
Det som jag fascineras mest av är hur mycket det blir. Jag groddade 1 dl förra gången...men det blev alldeles för mycket...hinner inte äta det, så denna gången tog jag knappt hälften...Det blir otroligt mycket mer när det groddas :)


Ha en härlig fredag! <3
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar