fredag 10 januari 2014

Äntligen fredag!

Idag var det städdags…sysslade med det hela förmiddagen. Väldigt skönt när det var klart.
Inte direkt min favoritsyssla.
Sedan iväg för att titta på, och ev. köpa en bil till.
Vi körde till Haderslev… ;) det tog ca. 1timma och 45 min. Vädret kunde ha varit bättre…men jag är inte bitter…
Bilen är en Fiat Qubo…från 2012. Den har bara gått 1100 km så den är som ny :) Vi har en likadan bil i Turkiet…men då heter den Fiat Fiorino. Den finns också i Danmark, men då är den utan baksäten…det är märkligt att bilen som är samma modell, får ett annat namn när det är utan baksäten. För de Svenskar som ev. läser detta…I Danmark kan man köpa en bil utan baksäten :o …och då är den mycket billigare pga mindre skatt. Man får då en gul/vit skylt…detta fenomen kallas att den är på papegojplattor. :-D
Det är inte våran. Ja vi köpte den…OCH den har baksäten…så praktiskt


Känner på mig att jag kommer ångra denna kommentaren om baksäten…För de flesta bilar jag gillar har jag inte råd att ha med baksäten… :( Inga kommentarer:

Skicka en kommentar