tisdag 14 januari 2014

En av de slöaste dagarna i mitt liv.

Idag har jag inte gjort många knop… Lite kontakter med diverse människor, men inget konkret. Känns väldigt underligt att kunna ta det så lugnt.
Vädret främjar inte direkt energi nivåerna…Helt mörkt och dimmigt hela dagen. Snön har smält och jag hoppas att det inte kommer någon mer snö detta året…
Jag får ta tag i mer saker i morgon och nu krypa upp i soffan med stickningen och den nya Costume, som lägligt nog kom idag :)   http://costume.dk
Det är en dansk modetidning som jag gillar och även köpte när vi bodde i Sverige.

I morgon ska jag försöka mig på ett rawbröd…dvs.ett bröd utan mjöl som jag torkar i min torkugn.
Fick receptet av rawfoodmiddagar Stockholm. De är fantastiskt duktiga och där kan man också köpa juicemaskiner, blenders och annan rawfood utrustning i samköp och få billigare pris än normalt i butiken. Man kan bli kompis med dem på facebook om man är intresserad av rawfood. De arrangerar också resor till Hippocrates health institute. Mycket spännande. Kolla gärna in dem :http://www.rawfoodmiddagar.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar