onsdag 22 januari 2014

Framme vid dagens resmål...

Resan gick perfekt. God sikt och ingen nederbörd. Det blåste massor i Fredrikshamn och man kunde se spår av stormen förra veckan…världens snöhögar. 
Som tur var gungade båten nästan inget. Skönt! Båten var absolut inte full…knappt några passagerare…
Så det var lätt att hitta bra sittplatser. jag hade en hel soffa att sprida ut mig i. Perfekt!


Skylten syns knappt...


Läste ut den första Nesbø boken. Den var spännande och jag är sugen på nästa.
Det satt några damer och snackade vid ett bord intill. De var så galna att jag hade problem att koncentrera mig på boken. Kul att det finns äldre damer med massa krut i. Dessa hade verkligen inte tacklat av….lite som den länken jag lagt ut tidigare…Fabulous Fashionistas   http://www.youtube.com/watch?v=nahrW6KMtp0
Det är en favorit i repris för de som missat den. Se den även om den är lång…SÅ INSPIRERANDE!

Jag kom fram till Mariestad lagom till Sveriges mästerkock och Mia på Grötö….Nu blir det tidigt i säng. I morgon ska jag få huset besiktigat och byta vattenmätare kl 8 på morgonen….God Kväll!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar