måndag 13 januari 2014

Idag kom vintern till Danmark!

På bara en timma hade landskapet förvandlats från ett grönt, till ett vitt. Det var en helt otrolig känsla. Vi har inte haft någon snö här i år. Det känns iskallt, men det var runt nollan nu på dagen…Kändes ännu kallare på förmiddagen innan snön kom... men jag kollade aldrig temperaturen.Dagen har gått framför datorn mestadels. Fick ett fint tips av min mans dotter, på en blogg jag borde kolla in, så där fastnade jag idag... Bloggen heter "foodbabe" och handlar såklart om hälsomat, men också en massa sanningar om sk. naturlig mat. Jobbigt att det fuskas så mycket. Men då är det bra att det finns pigga människor som kollar upp och ifrågasätter tillverkarna. Jag skulle kunna suttit hela dagen och läst…men får ta det i bitar ;) Jag kommer att lusläsa den bloggen. Så intressant!
http://foodbabe.com
Glad att hitta recept på steviaextrakt… Det ska jag prova :)
Måste bara odla en ny steviaplanta, då jag lyckats ta kål på den jag hade…Jag glömde den…Inga kommentarer:

Skicka en kommentar