torsdag 23 januari 2014

Lunch på Riviera...

När jag gjort alla ärenden i Mariestad, åkte jag till Skövde och lunchade med min dotter. Känns konstigt att vara tillbaka i Sverige…känner mig inte hemma någonstans.
Hur som helst var det supermysigt att snacka med henne. Hon hängde också med till Mariestad så jag får en helkväll med båda barnen <3 Vi ska laga lite mat och snacka, det blir kanonmysigt.

Huset i Mariestad är jättespeciellt…alla bjälkarna i taken ger en speciell atmosfär. Önskar att man kunde ta huset med sig. Det har ju varit ett gammalt sädesmagasin till det brännvinsbränneri som fanns i staden. Mannen som besiktigade huset idag blev helt såld på det…tyckte det var perfekt. Dessvärre hade han ett par barn som inte skulle flyttas förrän om 2 år…Typiskt!


Det slår mig att mitt arbetsrum i Randers är väldigt likt denna miljö, som jag sitter i nu :)

Bredvid min dator ligger mitt nya sockgarn…lite mossigt att sticka sockar, men det är terapi för mig…jag slappnar av när jag stickar ;) Plus jag behöver något att  göra när det blir spännande på tv:n, så jag slipper gå ifrån…min man blir galen när jag springer ifrån hela tiden…ha ha!
Så nu blir det lugnt i en vecka i allafall ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar