tisdag 21 januari 2014

Massor av #hälsosam#grönjuice#smoothie!

Denna tisdag har det varit fullt upp. Ska en tur till Sverige i morgon, så jag har städat och packat och fixat. Kylskåpet var fullt med ekologiska grönsaker som jag räknade ut skulle vara förstörda tills jag kom hem, så jag gjorde massor med grönsaksjuice/ smoothie. Den blev supergod för det låg en färdig mango i fruktskålen också…När man mixar juicen med mango, blir den lite krämig. Mums!
Det blev massor kvar till frukost, vet att den tappar en del vitaminer o näringsvärde över natten…men vi kunde inte dricka mer...

Tisdags juice/smoothie:

1 slanggurka
1 broccoli huvud
3 selleristjälkar
1 apelsin
5-6 gröna blad ( mina var salladsblad)
en handfull blåbär
1 stor mango
Jag juicade allt utom blåbär och mango i min råsaftscentrifug
Mixade allt i mixern tillsammans med blåbär o mango

Jättegott! och supernyttigt!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar