torsdag 2 januari 2014

Nytt År med nya möjligheter!

Nu känner jag mig taggad att ta tag i det nya spännande året. Efter en underbar jul med alla barn o barnbarnet är batterierna laddade med god energi <3 Jag älskar dessa människor så otroligt mycket. Måste erkänna att vi var lite trötta efter alla åkt hem, men man lever upp och minns alla roliga stunder.
De håller oss unga ;)
Jag har också ramlat över en spännande möjlighet att besöka ett trevligt par som designar, producerar och säljer varor till stora kedjor. De erbjöd mig att komma ut och se vad de gör. Super spännande att se hur det går till.
Det är ju sånt jag funderat på, men jag har ingen aning om hur det fungerar.
Snacka om att man drar till sig det man tänker på - Law of attraction <3

Annars har dagen gått åt till städning…men det är skönt när det är klart.
Nu blir det Nachos och häng framför tv:n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar