måndag 6 januari 2014

Snabbvisit i Sverige.

Idag ska jag till Sverige för att sälja vår Svenska bil. Det blir lite sorgligt, då det är min drömbil…men vem har sin drömbil i 1 1/2 år…inte många, så jag tänker inte gnälla.
Nu blir det mindre bilar, och det passar de Danska parkeringsplatserna och vägarna bättre. De är jättesmala. Dessutom kör jag ju inte mycket alls längre. Bara till färjan då och då …och till matbutiken, så det kommer bli perfekt. Jag kommer uppskatta bensin förbrukningen och hur lätt det blir att parkera :)
Det blir en övernattning i Mariestad, för att hämta upp vinterhjulen. Kanske ser nån av mina barn <3


I morgon kommer jag tillbaka till Danmark och vill ta tag i paleo matlagning. Kanske prova våran crocpot osv…Känner att jag vill kickstarta året med hälsosammare mat. Mer rawfood och så mjöl och mjölkfritt som möjligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar