fredag 28 februari 2014

Bra start på fredagen med meditation!

Härligt med fredag!

Även om man inte jobbar, är fredagen extra mysig. Man äter lite godare och kanske tar ett glas vin till kvällsmaten.  Mannen slutar tidigt, så vi kanske hittar på något.
Vädergudarna är goda just nu...SOL! Underbart! Den vill jag ge mig ut i idag! 
Annars ser jag fram emot morgondagen av två anledningar. 

Jag ska till frissan och fixa håret. Det har ju varit svårt att veta vart man ska gå, när man inte kan fråga någon likasinnad :) Vi åker till Aalborg, för där vet Karsten ett bra ställe...Ja, det får vi reda på i morgon... Jag har ju haft lite otur med frisörer, så jag är lite nervös.

Det andra jag ser fram emot är Melodifestivalen-Andra Chansen!!! Där grabbarna i Ammotrack tävlar. Vi hoppas ju självklart på FINAL!!! Vi kommer att göra vad vi kan för att rösta. Det borde gå med våra svenska mobiler.
Det är så himla kul att se vilken uppbackning de får av folk omkring dem.
Stafett reklambyrå i Skövde har gjort denna:Det är värmande att se att folk gläder sig åt andra!!! MER SÅNT!

Orginalet  ser ut såhär :)
Den är klockren!!! KUL!
Jag tycker Skövde skulle fundera på att byta till gitarr...ser mer fredligt och modernt ut ;)

Nu laddar de för fullt...eller ska man säga återhämtar sig bäst de kan från festen igår ;)
Hörde av säker källa att de hade kul igår ;) Det förtjänar de verkligen.
Önskar dem Lycka Till i morgon!!

Annars har min dag varit ganska stillsam. Jag startade dagen med meditation. Jag har en guidad meditation med Elene Uneståhl. Som heter " omedveten närvaro"Den rekommenderar jag alla att prova. Jag älskar den. 
Första gången jag testade den satt jag på ett tåg till Oslo och tänkte att det var ett par timmar kvar...varför inte köra den där meditationen och koppla av lite....Ha ha!! Jag vaknade upp efter en timma...Slappnade av totalt...och jag fick veta senare att man kan gå väldigt djupt, nästan som lätt hypnos ...så det är inte lämpligt på offentliga platser...
Nu vet vi det!
Jag har aldrig blivit så "borta" någon mer gång, utan bara totalt avslappnad och man känner sig fräsch i huvudet efter. Något jag känner stort behov av. Man känner sig lite fördummad när man gått hemma med sig själv ett tag. Viktigt att hålla knoppen igång :)

Om ni vill läsa mer om Elene och hennes meditation, så kolla hennes webbsite:

Där beskriver hon också på ett bra sätt vad som är syftet med just denna meditation.

Ha en fin fredag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar