tisdag 25 februari 2014

Eco shopping :)

Jag bara måste skryta om all ekologisk mat jag kan få tag i här i Danmark. Jo det är lite dyrare än icke eco, men det skiljer som regel inte mycket. När jag var i Mariestad i helgen, fick jag verkligen leta för att hitta ekologiskt...Idag provade jag en annan butik än den jag brukar handla i, Føtex. De hade verkligen allt det jag ville ha i ekologiskt. :)
Grönsaksavdelningen var helt fantastisk, och man kunde få alla möjliga sorters grönsaker och frukter...eco eller inte eco... Valet är fritt!

Ikväll ska jag göra vegetarisk lasagne, så det var härligt att kunna göra den till 99% eco...parmesan hade de inte ekologisk :) Det är helt ok...


Känner mig supernöjd med inköpet. 
Kul att testa nya butiker...men det tar lång tid, för man hittar ju inte ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar