tisdag 4 februari 2014

Får bo kvar... ;)

Efter gårdagens meny med blomkålsmos till kycklingen, var jag lite orolig att Karsten skulle få nog...Men det gick jättebra! Moset och kycklingen smakade bra! Så jag får stanna ;)

I morse åt vi muffins till frukost, måste medge att det smakade precis som muffins brukar, fast inte så sött som det kan vara. Jag tyckte det var helt ok som variation till frukost, men det är ännu bättre att ta till när man är sugen på något till kaffet.
Hur länge man håller sig mätt kan jag meddela senare, jag åt kl 7 och har varit ute och gått i ca 40 minuter...och är inte sugen än...vi får se.
Jag tror att det stora innehållet av kokosolja gör att man känner sig mätt längre. Jag brukar faktiskt vara lite hungrig ett par timmar efter frukost. Speciellt om man ätit vitt bröd.

Jag börjar känna mig rejält stressad över att jag inte kommit på vad jag vill syssla med här i Danmark...
Konstigt att det är så svårt att njuta, när man får chansen att ta det lugnt...
Jag har ju fått precis det jag önskade...Komma ur ekorrhjulet...
Önskan var egentligen att få en bättre balans mellan arbete och fritid, och det har vi fått båda, men jag har fått mängder med fritid och eftersom jag inte haft det tidigare, vet jag inte vad jag vill göra. Tidigare var det onödigt att tänka på det...eftersom det inte fanns tid.
Vad vill jag göra?
Det är dagens fråga. ;)

Behöver en ljus idé! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar