måndag 24 februari 2014

Från fest till vardag...

Tillbaka i ett soligt men kallt Danmark, efter en fantastisk helg i Sverige med barn och barnbarn + lyckad melodifestival. Nu får vi ju se " andra chansen" från Danmark...ensamma...Men vi lovar att vi kommer att testa att rösta på de svenska mobilerna :) Så kul att de får minst en chans till!  Hoppas på Ammotrack i final!!!

Vi tog färjan kl 16 från Göteborg, och det kändes som alla andra hade tänkt precis samma - det var supermycket folk med. Det var jättesvårt att få någonstans att sitta....men det lyckades till slut. Vi var lite trötta efter en intensiv helg, men också lyckliga för all positiv tid med våra nära o kära <3 Alla som har barnbarn,vet vad jag snackar om.

Idag känns det verkligen som vår, när man tittar ut...gräsmattan är grön och alla lökarna är på väg upp...Primulan blommar...Det blir jobbigt om det slår tillbaka och blir mer snö nu.
Jag har tänkt att börja förodla lite...så det skulle jag vilja göra idag...men dagen kommer gå med att städa,tvätta och handla...inte lika kul...men klart nödvändigt. :)
Vad får jag annars dagarna att gå med?? Ja jag har inte tråkigt...det finns massa saker jag vill lära mig och kolla upp på nätet...Det finns ju hur mycket information som helst.
Idag har jag till exempel lyssnat på en ayurveda expert om gurkmeja...och hur man ska göra för att tillgodogöra sig de nyttigheter som finns i det. Spännande. Jag har också kollat upp en utbildning som lät spännande... Men först blir det att vara i nuet och se behoven här hemma. ;)


 drömmer om vår :)


Det bara väller fram knoppar- helt otroligt. Jag har aldrig haft dessa blommor utomhus...men de blommade faktiskt till jul. UTOMHUS!  :O
Stenaline...
Inte en kotte med i Torsdags...


Desto fler igår...alla på väg hem från skidsemester i Sverige och Norge.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar