söndag 9 februari 2014

Giraffen Marius var ett " överskottsdjur"???

Makabert Danmark!!! Not OK!
Satt just och såg nyheter på tv2 i Danmark. De hade ett repotage från zoo i Köpenhamn...där de styckar giraffen mitt framför ögonen av små barn!!! Det är helt absurt!! Sen visar de bilder när de matar lejonen med giraffen....Barnen står och tittar...Detta tycker inte jag är ok!
Jag är så förbannad !!!
Läser i Extra bladet att den ska obduceras av veterinär studenter, så de kan lära sig mer om giraffer.
Man kan också läsa att flera andra zoo och personer velat ta hand om " överskotts djuret".
Jag börjar tycka att människor tar sig för mycket friheter! Snart ska vi väl göra oss av med alla andra som de anser vara i "överskott".
Giraffen som bara var 1 1/2 år var säkert en magnet för besökare tills den blev "för stor". Nu behöver Köpenhamn zoo säkert en ny giraff baby...så de kan få besökare...och man kan skicka in namn förslag. FY F..! Jag kommer inte att sätta min fot på Köpenhamn zoo och efter Jonas Wahlströms uttalande att bara för att den var söt, så reagerar vi.....Kommer jag inte sätta min fot på Skansen heller. - Jonas jag tycker inte att vi ska avliva så många älgar heller!!! Måste man vara med i era fina djurparksföreningar för att vara bra på att ta hand om djur?? Inte längesedan vi såg mördade djur i en frys från Parken zoo i Eskilstuna.... Måste säga att jag tycker det är märkligt att Jonas kan ha exotiska djur hemma hos sig...Kanske ska vara försiktig med kommentarer som "annars skulle det stå giraffer på alla bakgårdar i Belgrad"...? De står i hans bakgård???
Mänskligheten har tagit sig för stora friheter. Djuren är här med oss. Vi borde ha mer respekt! Se bara hur mycket djur vi människor lyckats utrota! Vi borde skämmas!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18326505.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar