fredag 14 februari 2014

Happy Valentines day!

Fredag och Alla Hjärtans Dag! <3 

Var och handlade mat på förmiddagen. Allt var uppdukat för Valentines day :) Blommor och mat i mängder...Riktigt mycket folk. Man kan se att danskarna firar dagen. 
Vi har ju mysigt varje kväll...men ikväll blir förhoppningsvis maten lite godare och vi struntar kanske i om det är paleo....men det blir ekologisk mat...där går gränsen för hur mycket vi slappnar av ;)
Vi äter inte mycket griskött heller...men idag kunde jag inte hitta oxfilé...så det blev fläskfilé...får se vad vi kan hitta på med den. :)
Hoppas att alla har en trevlig kväll. Skickar lite värme till alla dem som inte har någon att dela kvällen med. Det är nog en av de ensammaste kvällarna för många också...
Livet är inte så rättvist...Sedan misstänker jag att vi kommer kolla på "Bryggaren" Det är en serie om Carlsbergs stiftare. Intressant att se hur de levde på den tiden och alla försök att brygga det perfekta ölet...som misslyckades otaliga gånger. Han ger inte upp!
 Man kan lära sig mycket av folk som lyckats...De har vågat att misslyckas, för att nå målet.
I morgon ska vi på mässa i "Skyline arena" i Randers. De har en "Bolig och Livsstil mässa"
Hoppas på att inspireras att hitta min framtida business där...
Misstänker att Ni kommer att få veta allt om mässbesöket i morgon...Om ni är intresserade att veta hur det var, så ses vi i morgon igen!
Ha en fin kväll allesammans!
<3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar