lördag 22 februari 2014

Heja Ammotrack!!!

Resan över till Sverige gick bra, trots skitväder. Det blåste massor, som vanligt, men det kom från rätt håll...så vi slapp vågor.
Vi hade en fantastiskt mysig fredag igår. Fick besök av Karstens dotter och barnbarn, från Oslo. Helt otroligt hur mycket de små ger oss. Sån glädje att vara tillsammans igen. har inte träffat dem sedan i julas...och det känns som allt för långt tid. Idag är vi "barnvakt " en liten stund på dagen...och vi bara njuter. Ett besök på leksaksaffären och på caféet...mycket skratt och bus <3 Underbart!
Jag mötte också en massa fina människor på stan, kändes fint att se Er!!!
I kväll gäller det för svärsonen och bandet Ammotrack! De tävlar i Ö-vik i kväll! Hoppas på massa röster. Det är så otroligt kul att de är med. De kommer också vara med på Sabaton Open Air och på Sweden Rock. Superkul!!! De är värda all uppmärksamhet. Jag tycker att de är jätteduktiga, även om jag normalt inte lyssnar till hårdrock, tycker jag att de är kanon. Låten fastnar. Efter att ha lyssnat ett par gånger...kommer man på sig själv att nynna på den...Hoppas Hoppas att de går vidare till final!!!
LYCKA TILL GRABBAR!
Vi kommer att sitta bänkade här och rösta så telefonerna glöder!!!HEJA AMMOTRACK!!!!
I kväll blir det Ammotrack tårta hos oss!!!
Hur kul som helst att Ica Maxi ger bandet så mycket publicitet! Snyggt Jobbat!
Ha en trevlig lördagkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar