lördag 15 februari 2014

Hem och Livsstilsmässa i Randers.

Jag var supertaggad att åka på mässan idag, men det blev en mindre besvikelse...Inte alls den kvalitet på mässa som jag förväntat. Trevligt evenemang...ok att göra på en lördag. Men jag hade hoppats på lite mer nätverkande och inspiration.
Det var alla möjliga sorters företag...gardiner, mattor, möbler, takpannor, värmeanläggning, bagare blommor, akupunktörer, alternativ medicin....Ja allt vad man kan komma på.
Det var några fitness center...och jag ska inte låta som det var en liten mässa...det var det inte. Det var tre hallar och gemytligt...Men jag knöt inga nya kontakter för framtiden...Det hade jag hoppats på :)
Är det fräckt att säga att det kändes lite bonnigt...?
Det gjorde det i allafall. Hade önskat mig att deras montrar hade sett lite mer "glamorösa" ut.
Även om det är lokala företag...
Jag är förmodligen bortskämd...Van vid Optikmässorna i Stockholm, som är jättefina :)


Vi åkte för några år sedan till Istanbul, för att gå på en "modemässa". Vi ville se om vi kunde hitta klädtillverkare och importera kläder till en internetshop... Den mässan var faktiskt i denna stilen, men den var MINDRE...Vilket chockerade oss, då Istanbul och Turkiet har stor klädtillverkning.
Vi besökte även andra ställen i Istanbul...men det blev inget den gången...men den tråden är inte helt släppt, då de är duktiga på organisk bomull i Turkiet och de har som sagt massa fabriker som syr kläder i bra kvalitet.
De har mycket skräp också, men det är ju lätt att sortera ifrån ;)

Här kommer lite bilder från dagen...Och dagens språkförbistring, som blir ganska absurd ;)

Ankor med färgglada stövlar ;) Bra att ha...

Blommor

Garner

Män med strykjärn... ;)


Pølsemager ;)

Vinprovning

Permobil de lux...Med värme i hytten...

Annorlunda tavlor... :-D


Dagens språkförbistring!!! Äkta skinn också...Om det är någon som inte vet vad det var de sålde...så var det plånböcker i äkta skinn :)

Ha en fantastisk lördagkväll!
Vi kommer att kolla in Melodifestivalen...för att vara beredda till nästa vecka...Då är ju svärsonen med...Och bandet Ammotrack :)
SPÄNNANDE!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar