måndag 3 februari 2014

Muffins till frukost ...?

I eftermiddag har jag bakat paleomuffins, som är tänkta till frukost...Karsten är skeptisk till "kaka" till frukost...men det är varken socker eller vetemjöl...så det ska bli spännande att se hur man håller sig mätt på dem.

Det är blåbär och citronmuffins:       (från den nya paleoboken)
6 ägg
100g smör eller 1dl smält cocosolja
1tsk vaniljekstrakt ( jag tog urtekrams vaniljpulver)
1/2 dl lönnsirap
1 ekologisk citron - både skal och juice
Vispa ihop detta först

Tillsätt 50g kokosmjöl
1/2 tsk havssalt
1/4 tsk bikarbonat
Vispa
Smörj formarna med kokosolja.

Vänd ner 150 g blåbär i smeten och fyll muffinsformarna 2/3.

Baka i 175° i ca 35-40 minuter

Så i morgon blir det muffins till frukost. :)

Jag lagar även kvällsmat enligt de nya recepten ;)
I kväll blir det senapsglacerad kyckling med blomkåls mos...
Vi får se om jag får bo kvar... ;)
Ha en trevlig måndagskväll!!! Det ska vi ha <3

1 kommentar:

  1. Tack snälla rara Annika för att du delade med dig av detta recept. Jag hade frysta blåbär som jag blandade i....blev kanske lite blötare. Men vad gör det KANONGOTT. Jag kommer att testa med mina egenodlade björnbär nästa gång. Kram// Sol-Britt

    SvaraRadera