söndag 2 februari 2014

Ny kokbok...Igen! ;)

Idag var det sovmorgon och chilla som gällde. Vi blev tvungna att ge oss ut en sväng...för att inhandla lite mat. Ramlade på en fantastisk paleo kokbok!!! Ja jag vet...INGA FLER Kokböcker!!!... Hyllorna är fulla, men inte med denna typen, som jag är intresserad att lära mig mer av.
Jag har bläddrat i den och det finns allt från fermenterade grönsaker till läckra middagar. Det fanns också en del frukost förslag, som såg jättebra ut. PLUS massa förklaringar på varför vi inte bör äta säd och mjölk.
Jag kommer att lusläsa denna. Jag kanske har ett par saker här och där som jag inte håller med om, men så är det alltid. Man ska göra det som känns rätt för varje enskild person.
Jag har lärt en del på min Rawfood kurs med David Wolfe, som känns rätt för mig...Och det kommer jag hålla mig till, tills jag blir överbevisad ;)
Jag fick också till en promenad på ca 40 minuter...Underbart att det blivit mildare. Det blåste som vanligt mycket, men det var ok temperatur :)
I morgon hoppas jag på en middag från kokboken och sen vore det kul att fortsätta veckan med paleo...Vi får se...
Vet inte om boken finns på svenska, men den kostade bara 100 danska kr och full av recept och inspiration till att ändra livsstil.
Hon betonar att detta inte är en diet...utan en livsstil som har hjälpt många med autoimmuna och kroniska sjukdomar att bli friska. Spännande!


"Låt din mat vara din medicin, och din medicin din mat"


-HippocratesInga kommentarer:

Skicka en kommentar