torsdag 27 februari 2014

Roadtripp to Ebeltoft.

Idag kände jag för att vidga mina vyer lite :) Jag tog min lilla racerbil och drog iväg till Ebeltoft...Det ligger ca 5 mil från Assentoft. Vägarna är otroligt raka och man kan se hur långt som helst. " utsikt till horisonten" som fastighetsmäklarna skriver när huset ligger vid öppna fält :)
Jag hade kanonväder, men det blev tyvärr dimmigt en del av vägen. Mycket vanligare med dimma här, än i Sverige. Plötsligt var det helt dimmigt :O Som tur var klarnade det när jag kom fram till målet...men inte helt.

Väldigt raka vägar :)

Väl framme vid kusten stannade jag och gick ner till vattnet. Det är en fantastisk strand...hur lång som helst. hade det inte blåst så kallt hade jag nog vandrat där nån timma...härligt för själen.
Hit återkommer jag definitivt i sommar.


                                         Tyvärr var det lite dimmigt, så man ser inte så långt.

Snäckor i mängder...och tång.

Min lilla trogna vän, som tar mig runt :-D Är så tacksam att jag har dig!
 Staden var väldigt pittoresk :) kullerstensgator och korsvirkeshus...hur mysigt som helt. Ebeltoft kan jag verkligen rekommendera. Helt klart är att det är ännu vackrare om sommaren. Jag körde heller inte så långt som jag hade tänkt, då jag hade glömt kartan hemma... :( Missade jag nog en del. Men desto större anledning att åka hitåt igen.  Jag såg en del ställen som lät spännande och som jag gärna vill kolla upp vid senare tillfälle.
Ebeltoft är ett perfekt ställe för kiting. Ett par av grabbarna i familjen var här i julas...HUU vad kallt det ska ha varit. Det var kallt nu - trots 8°


Fantastiskt hur de byggde förr i tiden. Mycket vackrare än nu. :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar