torsdag 27 februari 2014

Vad ska jag göra?

Godmorgon! En ny dag med nya möjligheter...Gäller bara att se dem och ta vara på dem :) 
Jag försöker ju komma på vad jag ska syssla med framöver. Det finns en del idéer, men inget konkret. Stressen över att inte komma på vad man vill göra börjar bli stor,
 även om jag inte har några krav på mig.
Att vara hemmagående är ju inte något jag haft möjlighet till, förutom att jag varit hemma ca1 år med varje barn. 
Annars har ju allting gått i 110 km i timmen.
Det är väl det som är så skrämmande. Nu "SKA" jag ingenting...Jag kan göra vad jag vill...Problemet är att jag aldrig behövt tänka den tanken...För det har inte funnits tid till att göra annat än jobba.
Jag kan inte komma på vad jag vill!
Begränsningarna kommer ju i att jag helst inte vill bli bunden till affärstider igen. Jag skulle kunna jobba som optiker...men det är bara lågpris som gäller och jag vill absolut inte jobba med sämre kvalitet. Det är ju inte bara glasen och bågarna som är sämre...man tvingas att jobba på ett helt annorlunda sätt. Det vill jag helst inte. Då får jag verkligen gå på kompromiss med mig själv hela dagarna...och det tror jag är farligt för hälsan.
Jag ska ju utveckla fler resor till Turkiet, men det som satt käppar i hjulen är att det inte går att flyga smidigt under vinterhalvåret...eller före och efter bästa säsong...
Men jag ger inte upp. Jag ska hitta det jag brinner för. Förmodligen finns det rätt framför näsan...
Webbshop är något jag tror att jag vill testa...men det är ju inte säkert att man träffar rätt från början. 
När man lämnar sitt yrke som man jobbat med i hela sitt liv, startar man ju om från noll. Jag kan ju inget annat. ...Inga problem att studera något nytt....bara jag brinner för ämnet, som jag gjort med optiken.

Ha en fantastisk dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar