måndag 3 februari 2014

Väldigt hal morgonpromenad...

Idag efter frukost kastade jag på mig träningsbrallorna och gympaskorna och drog iväg på en morgonpromenad. Det var frestande att sitta kvar framför datorn, då jag såg att det var frost ute. Men solen var på väg upp och det var supervackert...OCH HALT...
Först tänkte jag vända, för jag fick superkoncentrera mig på att inte ramla...Det var precis såphalt i hela villakvarteret...Blev bättre när jag kom en bit.
Helt underbart att gå i solen, även om det var kyligt...Väldigt glad att jag inte vände om...
Denna måndagen blir en städdag. Jag behöver verkligen röja upp på mitt kontor. Det stora fina skrivbordet är precis överbelamrat med räkningar, bokningar till Turkiet, notis lappar- med att göra saker, böcker, osv
....Hjälp!
Man kunde tro att jag hade jättemycket att göra ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar