tisdag 4 mars 2014

Eget rekord!

Planterat lök 4:e mars

Nu har jag i allafall satt eget rekord i att starta tidigt. I eftermiddag satte jag röd och gul lök :) Vi får ju se om det är för tidigt...men det tror jag inte.
Grannarna tror nog inte att jag är klok...Jag har ingen plats kvar att sätta någonting...Så det fick bli mellan jordgubbsplantorna :) Nöden har ingen lag. Det var massa plats runt plantorna...Compact gardening ;) Vi blir tvungna att göra mer land snart...till de andra grönsakerna.
Vitlöken som jag planterade i december har kommit upp. Superkul! Jag har aldrig satt vitlök tidigare.
Det var väl också ett rekord i att så sent...Jorden brukar vara stenhård i December.

Sådde cherrytomaterna, som jag köpte igår och ett par papegojblommefrö. De fröna köpte jag i Turkiet förra sommaren. Hade tänkt så massa mer, men då tog den ekologiska jorden slut...Det har jag inte hittat här...så det importerar jag från Sverige och ICA ;)

Nästa vecka ska jag till Sverige en sväng, så då får man köpa med sig de där sakerna man saknar här. Här finns ju allt och lite till ...men man har ju några favoriter, som bara finns i Sverige. :)
Tidigare var det omvänt. Karsten handlade med sig favoriter till Sverige...Nu gör jag likadant... Ha ha!
Annars gick dagen med husliga saker. Inte svårt att få tiden att gå...
Ikväll blir det sista avsnittet av House of cards...alltid lite sorgligt när serien är slut och man ska vänta på nästa säsong.... Slutar ju alltid så spännande! Hoppas att senaste Homeland kommit ut på dvd nu...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar