lördag 15 mars 2014

Hemkört?

Den nya trenden enligt trendanalytikern Stefan Nilsson är att man vill slippa ta beslut om mat och styling, och låta experter välja åt sig. det är inte längre bara för att spara tid, utan också för att slippa ta ställning och beslut. Detta är ju i realiteten också en tidsbesparing. Bara man lyckas behålla sin personlighet...


Jag tycker att det skulle vara fantastiskt att få maten hemkörd. Tidigare när jag hade mitt företag, var inköpen av mat det mest stressiga. Inte bara att komma på vad man skulle äta, utan också att snacka med alla man mötte i matbutiken...Det tog en evighet att handla.
Jag hade älskat att kunna beställa och få det kört hem. Detta är ju fullt möjligt idag.
Läste också att Systembolaget har hemkörning på försök i vissa orter. det är ju också en riktigt god idé. Men det problemet har jag ju inte längre, då jag bor i Danmark. Vi kan ju köpa vinet, när vi köper maten. Så det skulle gå i en och samma beställning.
Enda problemet med detta är att om man glömmer något...och det gör jag jämt, då får man åka ändå.
Detta med olika matkassar är ju genialiskt, också för att det gör att man provar helt andra rätter än tidigare. Spännande att någon annan kan bestämma några dagar i veckan.
Stefan Nilsson menar också att kändisar säljer. Zlatans träningskläder, Kate Moss smycken osv.
Jag tycker att det mest intressanta var individuella luncher och träningsprogram som abonnemang...Det hade till och med statsministern provat!!! :) Och även om jag försöker minska på brödintaget tycker jag att frukostbröd, hemkört på söndagar vore perfekt. JAG VILL INTE!!! Åka iväg och hämta bröd på söndagen...jag vill gå i min morgonrock och mysa. Hur mycket skulle det inte vara värt att få det levererat...
Jag har faktiskt inte sett att man har det här, trots att alla köper bröd från bagaren här...
Det står på min önskelista, om jag inte lyckas att sluta med bröd förstås.
Läs artikeln i Aftonbladet! Snart kan man få allt hemkört:  http://www.aftonbladet.se/wendela/trend/article18544877.ab

Spännande , då det öppnar för ytterligare saker man vill ha levererat, Man behöver inte längre jaga kring och handla. Några andra får jobbet att leverera.
Ha en skön Lördag!!! Vår Lördagsmat har jag själv köpt in...men vem vet i framtiden...Kan man kanske köpa en helg kasse med fredagsmys och lördagsgodis och söndags brunch.....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar