torsdag 6 mars 2014

Inspirations resa...

Efter lunch idag infann sig lappsjukan...

Kände att jag behövde komma ur huset ett par timmar, så jag drog iväg till Århus...och IKEA :) Vi fick ett jättefint reklamutskick från Ikea i förrgår, så jag var sugen på att se deras vårgrejer...Det var gröna växter och utemöbler i reklamen...och jag såg framför mig hur fint det skulle vara skyltat upp. Jag skulle bara gå omkring och ta massa läckra bilder på deras härliga miljöer..
Hela idén var att boosta mina vårkänslor. Jag älskar vår!...som ni vet ;)

Ikea ligger bredvid Ilva...det är Danmarks svar på Ikea, tror jag. De har alltid mer parkering, så jag ställde bilen där och gick in där först. Jag såg att de tagit fram utemöbler, men det såg annars ut att vara samma varor som sist jag var där...Besviken! Hade hoppats på att bli inspirerad.

Det samma hände faktiskt på Ikea. Jag gick runt och tänkte...undrar om det inte går så bra i Danmark för Ikea...Samma möbler som sist. Borde det inte vara ordnat för ny säsong ännu... Lite utemöbler fanns det...men inga fina miljöer, som i broschyren...Superbesviken! :(

När jag körde från Ikea såg jag varför det var så trist inne i affären. De har byggt ett MYCKET STÖRRE IKEA bredvid...Det är klart att de väntar med allt det fina tills de flyttar. Det förklarar ju att de inte skyltat om sedan jul...
Nu kommer jag att vänta med Ikea besök, tills de öppnar det "stora" :) Alla tankar om att det inte gick så bra, var fel. Det går jättebra för Ikea. :)På Ilva hade man mässingslampor...annorlunda, men inte i min smak. :)

De reade också ut Hjortarna...eller vad det ska föreställa ;)

Detta hästhuvud fanns överallt i affären...Det var stort!
Skulle varit snyggt i mitt gamla skyltfönster...men hemma tror jag inte att jag vill ha det .

Blomsterhav utanför Ikea! Underbart!

Jag skulle vilja ha en bukett av alla sorter <3

Detta var faktiskt en nyhet på Ikea...Makrill i kuddform...Behövs det?

Skrämmande, på barnavdelningen ;) Leksaksdjur??

Detta var en miljö som var lite i närheten av vad jag önskade mig...fast gånger 100
Denna kunde man inte sätta sig i...Den satt på en hylla på väggen :)

Mimosa <3 Jag hade ett stort träd i Turkiet, som kommunen beslöt att ta ner. :( Otur!
De är så vackra!

På vägen hem åkte jag förbi Bauhaus och fick tag i eco jord och coola planteringsboxar. Det räddade dagen och jag är bara lycklig! I morgon kan jag så mera frön!
Ha en skön torsdagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar