söndag 9 mars 2014

Nikon D5200 inköpt

Igår slog jag till och köpte mig en kamera som jag trånat efter ett par år. Har tyckt att det var en onödig sak, men priset var rätt och längtan var stor...Så nu har jag unnat mig själv en systemkamera. 
Jag är så GLAD!
Jag hade en Canon för ett antal år sedan, men då de små kamerorna tog bättre bilder, sålde jag den - Jag var inte nöjd.
Karsten har haft en Nikon i några år och den tar kanonbilder, så det blev en likadan. Bara någon modell nyare. :) Vi har ju fördelen av att vi kan dela på linserna, när vi har samma system. Så idag hoppas jag att utforska den ytterligare. 
Det är en Nikon D5200.
Har inte hunnit ta så många bilder, men testade lite inomhus igår och jag är jättenöjd med den enkla linsen som följer med. Blev väldigt bra bilder trots dåligt ljus. Förhållandena är perfekta, Solsken utanför...så det är bara att gå igång och ta bilder. 
Vi skulle få ca 15 grader här idag...
Hoppas ni får en härlig söndag! Misstänker att stora delar av Sverige har samma väder som oss :)

Har vi helt glömt bort att göra något bra för vår hälsa?? Nä då! Här är favoritjuicen :-D


Har väl inte varit jätteduktiga med hälsotänket, men vanorna smyger sig in ändå. Vi väljer mat utan att tänka på det från våra nya recept. Det får ju inte bli det enda man tänker på. Men nu är jag snart redo att förbättra mitt motionerande. Känner för att starta på ett gym.
Det gäller ju bara att hitta ett som man trivs i. Det finns massa gym här i Randers...så det blir väl till att kolla omkring lite.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar