måndag 3 mars 2014

Nya krukor! :)

Dagens matinköp förgylldes med att de hade massa blommor och vårsaker framme. 
Det var verkligen inte vår ute...Svinkallt. :(
Men jag är lättlurad, för jag VILL ha vår, så jag kan vara i trädgården mer.
Längtar till man kan sitta ute och grilla och mysa.Jag köpte ett par jättefina krukor!!! 
 De var utekrukor i stengods, men nu kan jag ju ha dem inne först :) Köpte också massa påskliljor. De är nästan gratis här, så det är lätt att frossa :) Underbart! De hade faktiskt en del ekologiska fröer också...köpte cherrytomat och hoppas att jag inte hade det redan ;)
Det är märkligt att man kan bli så glad för ett par nya krukor, men jag glädjer mig mycket mer nu, när jag har tid. Jag är rädd att vi stressar så mycket i vardagen och tar allt för givet. Så vi glömmer att vara tacksamma...det gjorde i allafall jag tidigare. Man rusar bara på till nästa aktivitet....
Hoppas verkligen att jag kan komma ihåg detta när jag sätter fart igen. :)
Är så tacksam att jag fått komma ur ekorrhjulet att slag och låta själen komma ikapp ;)
Jag tror att det fungerar!
Och i morgon ska jag så tomater oavsett hur vädret är!!!
Ha det bäst! <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar