måndag 17 mars 2014

Pølsemix med pepsi max.

Vägmat...
Jag trodde att jag sett det mesta, men på vår tur till västkusten igår, stannade vi på vägen för att få lite lunch...Det fanns inte en enda rätt man borde ha ätit, men vi var riktigt hungriga så vi beställde korv och bröd. Katastrof! Det fanns inte en grönsak eller nyttigare alternativ.

bild lånad av queenscorner.com

Korv och bröd var det minst dåliga...JA, Jag åt det... När vi satt där, kunde jag inte låta bli att se vad de beställde...Det var fläskstek som var panerad och ner i fritösen, serverad i hamburgerbröd!!!
En dam beställde pölsemix och en pepsi max...ja vad skulle det hjälpa?? Fettbomb och artificiellt socker...Hemskt!
Pølsemix är tydligen korvbitar som friteras tillsammans med pommesfritt!!!!!!! Detta sker i samma fritös som all annan friterad mat.....UH!!! Vad oläckert!
Det måste ju bara vara transfett, efter en tur i den gamla oljan...
Jag har nog aldrig sett något värre i mitt liv.
Vi ville dricka mineralvatten till vår "mat"...men det fanns bara läsk eller Bonaqua minelalvatten, som har tillsatt "fruktjuice" eller "fruktos" i sitt vatten...och det vägrar jag dricka. Jag vill inte ha sött vatten!
Jag som varit så imponerad av all ekologisk mat i Danmark, är inte imponerad av dessa rastplatsers mat. Skärpning!
Man måste ta med egen mat när man reser runt, det tycker jag är sorgligt.
Men jag tror att bara se pølsemixen hjälpte mig att inte vilja ha skräpmat igen :) Bara tanken på den skrämmer mig! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar