onsdag 12 mars 2014

Postens öppettider...

Tack posten! :p
Tack vare posten blev min dag lite mindre skön. Jag kom ner till posten strax före 11, för att upptäcka att de har stängt, och öppnar åter kl 15.00.
Typiskt eftersom jag hade planer på att åka till Skövde och kolla i några butiker där. Det gjorde jag ju ändå, men det var lite irriterande att behöva vara tillbaka innan 17. Jag skulle skicka ett stort antal brev, så jag kunde inte lämna dem hos vilket postombud som helst...gnäll gnäll...
Hur som helst, VILKEN HÄRLIG VÅRDAG!!! Man blir ju helt lycklig över, full sol och ingen kyla :)
Mina inköp blev inte så stora idag, men det var kul att se vårnyheterna här i Sverige.
Jag tycker jag gjorde fynd :)

En handstickad tröja i dova färger..
Jag älskar den! Grovstickad och precis de färger jag gillar.  En riktig favorit!

http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/troejor-cardigans/7084341/Troeja/?styleId=53732973

Och en lite mer färgstark t-Shirt :)

Knallfärgad och full av vårkänsla ;) Den kräver nog lite  sol i ansiktet...
Det som var extra läckert med denna var att den var i ekologisk linne. Pluspoäng till Lindex


Nu blir det en väldigt tidig kväll, för jag ska med färjan redan kl 9.15 i morgon :) Tillbaka till Danmark :) Det kliar i fingrarna, för att komma igång med att så grönsaker. Jag var givetvis inne på blomsteraffären på Elins esplanad...bara för att se om de hade något som jag inte kunde vara utan. Men utbudet var i stort sett samma som i Randers.


Man kunde märka att butikerna skyndade sig att ta fram alla läckra vårgrejer idag...De jobbade febrilt och visst blev man inspirerad att köpa färger :)
Färgglada tuppar till påsk??
Man blev i alla fall glad att se dem :)
GALET! Ha ha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar