måndag 10 mars 2014

Till Sverige i vårsolen!

Nu är det dags att resa till Sverige!
Har ingen större lust att lämna just nu, när alla lökar börjat titta upp och en del startat blomma :)
Jag är så nyfiken på varje blomma som dyker upp.
Nu har tomaterna som jag satte för några dagar sedan stuckit upp... Jag har tyvärr inte fått satt de andra fröerna, så det får bli när jag kommer hem.
Strålande sol ute, så resan blir nog fin. Man får anledning att plocka fram solglasögonen igen.
Jag älskar den period vi har framför oss nu :) Vår och sommar!
Nu blir det resa till Fredrikshamn.....och 3 1/2 timma på Stenaline. Det tar lika lång tid att åka över till Sverige, som det tar med flyg till Turkiet...Snart startar de med katamaranen, och då tar det bara 2 timmar...det blir stor skillnad. Ha en fin dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar