tisdag 18 mars 2014

Villa Dantella ute på FeWo

Villa Dantella.
Nu är vi redo för säsongen 2014 i vårat lilla hotell i Turkiet.
Det ligger i den lilla byn Turunc utanför Marmaris, som är en riktig pärla. Det är inte Turkiet som de flesta är vana vid, utan lugnt och fridfullt...Och ändå finns allt man behöver.
När vi inte använder det till hälsoresor och kiropraktiska resor, hyr vi ut villan till familjer och kompisgäng. Man hyr minimum en vecka och har hela stället för sig själva. Villan har 10 dubbelrum.
Det unika är att det inte finns många ställen, som kan ta upp till 24 personer. Man har den privata trädgården och stora poolen helt för sig själva. Våran personal tar hand om dem och städar och sköter hus och pool. De kan också göra frukost, om man bokar det...


Nu har vi fått all text och information översatt till tyska och lagt ut vårt lilla smultronställe i Turkiet på tyska marknaden till uthyrning.
Vi har i många år hyrt ut via Holidaylettings i England, och det ska vi fortsätta med såklart. Vi har länge velat få ut det i Tyskland, då Ibrahim som jobbar för oss i Villa Dantella pratar perfekt tyska. Han är nästan bättre på tyska än engelska. Det är ju en fantastisk tillgång. :)
Vi hittade en översättare här från Randers som hjälpte oss...Det är verkligen massa detaljer som krävs och det fungerar inte om man inte förstår språket perfekt. Vår skoltyska duger absolut inte till ändamålet :)

Den har nu publicerats : http://www.fewo-direkt.de/ferienwohnung-ferienhaus/p2226520

För de som vill se mer kan man gå ut på vår svenska webbsite: www.villadantella.com
Skönt att få detta avklarat. Det blev ganska sent så tur att man har en crocpot...för nu är maten klar när vi kom hem...Praktiskt :) Ha en skön kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar