torsdag 24 april 2014

Amatör odlare :(

Nu är resväskan packad och jag är laddad inför helgen. Det ska bli underbart att få träffa barnbarnet. I morgon ska vi hänga med honom medan föräldrarna har fullt upp med föreläsarna. Perfekt!
Lördag och en stund på söndag blir det spännande föreläsningar. :) Plus en del trevliga middagar och möten med härliga kiropraktorer. :)
Dagen gick jättefort. Skulle ut och skaffa ett par presenter och lite saker jag glömt , sen var det lunch...och snart ska jag åka och hämta upp Karsten på jobbet. Det är frustrerade att ha så mycket tid och hinna så lite på en dag...ha ha dags att skaffa ett jobb :)

Jag blev ganska arg på mig själv...de hade tagit sig så bra...selleri, fänkål och grönkål...helt döda...Några paprikor kanske klarar sig, men de ser skadade ut... :(  Dålig idé!


Jag behöver inte oroa mig för mina odlingar...de små växterna tog jag död på härom dagen... tog ut dem så de skulle få lite sol...Det fick de...stendog!
Så nu har jag bara tomater och de borde klara sig, då de är lite kraftigare...men vi får se. Nu får vi se vad jag hinner få fram...bara att odla direkt i landet nu. :(

Man lär sig av misstagen...Förhoppningsvis! ;) Jag har mycket att lära! Dags att läsa alla böcker man köpt ;)
Men denna helgen blir det inte om odling utan om hur man främjar sin hälsa. Det är ju ett favoritämne! Jag är helt säker på att jag kommer hem med ny inspiration och mer kunskap :)
Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar