söndag 27 april 2014

En intressant helg i Oslo...

Jag har inte haft en chans att lägga ut några inlägg denna helgen...för det har varit något på gång hela tiden. :) Vi har träffat massa nya spännande och trevliga människor. Även om föreläsningarna är för kiropraktorer, så tycker jag att jag får med mig information som jag kan ha nytta av...aldrig fel att informera sig.
Vi har haft strålande väder hela helgen och Oslo har verkligen visat sig från sin bästa sida :)


Det allra mysigaste var fredagen, då vi hade möjlighet att vara med vårt älskade barnbarn nästan hela dagen :) Det är så himla kul att vara med honom. <3 Han ger massa kärlek och energi <3
Han håller oss igång hela tiden och vi har skrattat jättemycket! Så härligt! <3
Vi spelade boll, grävde i sandlådan, cyklade och sprang...Han kom på att vi kom efter om han sprang iväg :) Ha ha!

På kvällen var vi med vid middagen för alla föreläsare, och fick möjlighet att snacka med dem på ett mycket avslappnat och härligt sätt. Det är kul att höra hur de tänker och fungerar. De kom från USA och New Zealand och Norge.
Tyvärr träffade jag inte norrmannen och jag missade hans föreläsning då vårt flyg gick tidigare.än hans föreläsning idag...han skulle föreläsa om kost och näring...typiskt :)


Denna tyckte jag var kul ;) och sann...


Lördagen var föreläsningar hela dagen, med avbrott för en lunch i solen på ett torg. Det var härligt att få känna av det vackra vädret. På kvällen en middag med kiropraktorer och föreläsare. Supergod mat!
Idag hann vi vara med på det mesta av förmiddagens föreläsningar innan det var dags att ta flygtåget till Gardemoen igen...Hjälp vad fort helgen har gått :)
Massa intryck och möten...Goda samtal med superfina människor, som brinner för det de gör....
Underbart att få lov att umgås med inspirerade människor...de smittar av sig :) Tack allihopa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar