onsdag 30 april 2014

Law of attraction...

Detta är otroligt!


För några dagar sedan kommenterade jag en kompis på Facebook som hade en ekorre i sin trädgård, och jag skrev att jag vill också ha en kompis :)
Igår kom våran hare tillbaka...eller dess unge, det kan jag inte avgöra :)
Idag har den legat i vårt tulpanland hela dagen...tur för den att jag inte hunnit rensa landet, det finns massa ogräs att äta. 
När Karsten kom hem på lunch låg den fortfarande i landet och sov...nästan omöjligt att se den. Den låg kvar trots att jag hade dörren öppen och musik på... Jag antog att den hade sprungit iväg när jag malde kaffe :) Det låter en del. Men den låg och hade stängt ögonen...
Fantastiskt! Det verkar som om det går fortare att dra till sig saker om man skriver ut det så alla kan se... Man kan i allafall se att "law of attraktion" fungerar. Det är så lätt att glömma att tänka på allt det man vill ska hända och i stället fokusera på det man inte vill ska hända...då är det ju tyvärr det man får... :(
Det är också därför man bör jobba för en bättre hälsa i stället för att jobba mot sjukdom....
Att jobba för fred och inte jobba mot krig....
Det tror jag stämmer :)

Här kommer lite bilder på min kompis! Jag är så tacksam att han bor i vårt trädgårdsland :)

Är den inte fin!?

Den håller sig ren och fin. :)

Baktassarna är också smutsiga ;)

Svårt att komma åt överallt...

Den håller koll på var jag är :)

Jag ska inte tro att den inte ser mig...

Så kul att de hundra tulpanerna och hundra påskliljorna kom upp...
Det ger lite mer färg :)

Nu ska jag iväg o köpa mera jord...det räckte bara till 3 odlings lådor...Puh det är så tungt med jord 
Behöver ca 200kg till....Men snart är det klart :)

Ha en fin Valborgsmässoafton!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar