onsdag 16 april 2014

Lunch på stranden...

Turistsäsongen börjar i maj i Turunc, så det är nästan inga turister här nu. Detta gör att nästan allt är stängt i Turunc i april. Bara ett par restauranger har öppet hela året för de som bor här.
Vi har ätit jättegod lunch i ett par dagar på en restaurang vid strandpromenaden. Att sitta i skuggan av ett fikonträd och luncha är inte tråkigt...
Vädret är idag lite mer molnigt än igår...men helt ok.
Vi fick jättegoda lammkotletter med bulgur som hade fantastisk smak av mynta. Det passade så himla  bra till lammet. :) Inte direkt vegetarisk...men det är alltid en massa råa grönsaker på tallriken. Mynta till lamm ska jag jobba vidare med...måste vara lika gott i en quinoa blandning...Jag fick i allafall idéer, som jag vill testa när jag kommer hem.
Det blir inte mycket mat lagat här nere...semester :) Plus att det alltid är olika ställen som vi måste besöka varje gång vi är här...för att hälsa på.

Detta var min vy på lunchen....Solstolarna är de enda på stranden...igår låg det några turister och solade sig här :) Härligt! Inte direkt trångt.
Jag såg en som badade idag...men jag är inte sugen. Det blir jag bara när det är varmt i havet....I eftermiddag ska vi in till Marmaris och fixa lite saker igen :) Kul att se vad som hänt vid basaren också...alltid några butiker som byts ut.
Hoppas att vi hinner ta en tur längs hamnen och alla båtar.
Annars går livet i stilla takt...det är bra för systemet att ta paus från vardagen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar